Plaats een advertentie en win prijzen twv 333 euro!

Beste Scooterdealers,

Bedankt dat jullie ons op Insta volgen dat jullie de advertenties bij ons plaatsen! Dit is namelijk het juiste platform waarbij je scooter en scooteronderdelen kunt kopen en verkopen! Nog een keer: wijzelf verkopen niks, geen een van de producten is van ons, alles is van jullie: verkopers. Waarom? Omdat de mooie scooters niet tussen de boeken, meubels of tweedehands kleding horen te staan maar op ons eigen platform!

3333 volgers. 3333 volgers en meer dan 500 advertenties! En dit binnen 2 maanden dat de Scooterdeal bestaat!

DIKKE VETTE BEDANKT! Voor het vertrouwen in ons platform en in onze diensten! En nu ….. let op!

 Adverteerders: de mensen die bereid zijn hun advertenties van mp en fb te verhuizen naar ons platform of de advertentie vandaag geplaatst hebben. Het adverteren is gratis en dat blijft zo. Wij promoten op Insta de scooters en onderdelen die onze tips opvolgen (zie op onze site: tips voor verkopers).

Wat moet je doen?

  • Plaats een advertentie van een scooter die je te koop hebt of ruim de garage op en plaats de onderdelen te koop. Elke advertentie telt. Elke zondagavond zetten we 10 advertenties op onze Insta, jullie bepalen welke advertentie wint. Uit deze advertenties verloten we de winnaar. Wanneer? Als onze Insta 4000 volgers bereikt, dus waarschijnlijk binnen nu en 3 weken. Wat is de prijs? Let op! We verloten doprijzen 1, 2 en 3 onder de winnaars van de zondagavond wedstrijden.
  • 1ste prijs: 1 onderdeel naar keuze twv € 100,00, check de site van www.bikelifeholland.nl, onze partner
  • 1ste prijs: 1 grote onderhoudsbeurt, check de site van www.bikelifeholland.nl
  • 2de prijs : 1 jas van Bikelife Holland twv € 80,00
  • 3de prijs: 1 stickerset van Team Equipo twv € 40,00

en nu… GO! Succes en…. vergeet niet elke dagen de rubriek TE KOOP  te checken wie je concurrentie is!

Menu