Uitslag winactie week 1

Heeee toppers!

We hebben de afgelopen zondagavond de winacties op insta gevoerd en ……. waaaauuuuwwww: wat hebben jullie toch gestemd! Supercool! Thanks voor alle stemmen, vooral namens de mensen die meegedaan hebben! en nu ……..

We hebben de winnaars van week 1:

  1. Winactie voor de mensen die een ”te koop” advertentie bij ons geplaatst hebben: de winnaar is …. scooter nummer 2! Proficiat! Je doet mee met de strijd om een prijzenpakket twv € 333! Bij 4000 volgers op insta verloten we het hele pakket onder alle winnaars van de week! WIL JIJ OOK MEEDOEN? HEEL SIMPEL: PLAATS EEN ADVERTENTIE OP ONS PLATFORM, KLAAR, JA? ECHT? JA, ECHT. Zo simpel is dat. En ja, het is gewoon gratis. Zo zie je het weer: je kunt beter bij ons verkopen dan op die site waar ze de boeken enmeubels verkopen 😉 he ;-). Check de beschrijving van de winactie hier in de events: witactie adverteerders.
  2. Witactie #scooterdeal3333. Wie deed mee? De mensen die hun scooter op hun insta gezet hebben en #scooterdeal3333 vermeld hebben. WAS HET DAT? JA, DAT WAS HET! Zo simpel is dat. De winnaar van deze actie is geworden….. foto nummer 5! (check onze insta post van zondagavond). Gefeliciteerd!!! Jedoet mee in de grote finale en strijdt om ook hier om prijzen twv 333€! Wie wordt zijn concurrent in de finale? Wordt jij dat?! Wil jij komende zondag meedoen? Plaats een foto van je scooter op je insta, zet een hashtag #scooterdeal3333, klaar. Lees dadelijk de rest van de winactie beschrijving hier in de events: winactie #scooterdea3333. Succes alvast!

En nog iets belangrijks: we zijn heel blij met jullie als volgers, niet alleen omdat jullie ons volgen en de advertenties bij ons plaatsen ipv op mar…pla… of fac.b..k maar ook omdat jullie ons promoten, over ons vertellen, met ons meeleven en ons in de gaten houden; zelfs als we de typfoutjes maken ;-). Doe het vooral, dit houdt ons scherp!Dikke vette bedankt en tot zondag weer! 

Winnaar actie voor de adverteerders: 

Winnaar actie hashtag actie:

Menu