And the winner is……….

Beste Scooterdealers,

Allereerst bedankt! We hebben inmiddels meet dan 4000 volgers en meer dan 600 advertenties! En dit binnen 3 maanden!! Laten we samen Scooterdeal het grootste scooter platform in Nederland van maken! Ons platform: dat van jullie en ons samen!

We zijn 4 weken geleden een winactie gestart en hebben jullie beloofd dat deze bij 4000 volgers eindigt en dat de prijzen dan weggeven worden! Het is zover! We hadden 4 winnaars van de week, die 4 foto’s zijn gisteren DEHELE DAG op insta heel vaak voorbij gekomen. Om het eerlijk te houden en de winnaar eerlijk te bepalen hebben we onze 11 ambassadeurs gevraagd om de foto te delen en te vragen wie van hun de vetste scooter heeft. 9 van onze ambassadeurs hebben uiteindelijk de foto’s gedeeld, jullie hebben daaronder gestemd. Ook onder onze post. We hebben de stemmen van de ambassadeurs en onze eigen post bij elkaar geteld en op deze manier de winnaar bepaald.

En de winnaar is ……….

Foto nummer 1! Van harte gefeliciteerd! Je wint het onderstaande pakket t.w.v. 333 €, gesponsord door de grootste scooter community in Nederland: @bikelife.holland !

     

foto 1: ambassadeurs: 109 stemmen + Scooterdeal 29 stemmen = 138 in totaal

foto 2: ambassadeurs: 10 stemmen + Scooterdeal 2 stemmen = 12 in totaal

foto 3: ambassadeurs: 50 stemmen + Scooterdeal 38 stemmen = 88 in totaal

foto 4: ambassadeurs: 19 stemmen + Scooterdeal 59 stemmen = 78 in totaal

Wie zijn dat dan; onze ambassadeurs? Dan zijn de mensen die in ons concept geloven en ons helpen met het delen van de posts zodat jullie niks missen. Dat zijn de mensen waar we trots op zijn en waar we dankbaar voor zijn! Wie zijn dat precies? Dat zijn de mensen die wijzelf volgen. Check effe snel ons Insta account.

Blijf je onderdelen en scooters bij ons plaatsen, hoe meer advertenties, hoe meer naamsbekendheid en hoe meer winacties. Dankjewel en tot de volgende keer!

Team Scooterdeal

Menu