Hét scooter platform van Nederland!

Zwarte scooter - Jouw scooter (ver)kopen? - Scooterdeal.nl

Over Scooterdeal

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter of brommer? Of wil je graag de nieuwe of gebruikte scooteronderdelen (ver)kopen? Of je nou een milieuvriendelijke elektrische scooter of een sportieve 2-takt of 4-takt scooter zoekt, bij Scooterdeal ben je op de juiste plek!

Scooterdeal is het enige platform voor de scooter en brommer liefhebbers. We hebben gekozen om de samenwerking aan te gaan met de grootste scooter community in Nederland: Bikelife Holland! Dankzij deze samenwerking is het mogelijk je scooter of onderdeel extra te promoten en snel te verkopen binnen het enorme netwerk van Bikelife Holland.

Hoe werkt het?

Meld je gratis aan en plaats je scooter of het onderdeel. Om ons platform netjes en overzichtelijk te houden vragen we je om je advertentie conform onze gebruiksvoorwaarden te plaatsen. Dit betekent dat je volgens het vaste formulier de gegevens van de scooter of het onderdeel moet invullen. Ook moet je een aantal gerelateerde foto’s gebruiken. De advertenties van de tweedehands scooters en van de gebruikte onderdelen worden dan op onze website geplaatst en ook op onze Instagram gepromoot. Voor het plaatsen van de advertenties van de nieuwe scooters en nieuwe onderdelen betaal je een kleine bijdrage.

Bij Scooterdeal kun jij je droomscooter of de gezochte onderdelen snel en eenvoudig vinden en verkopen! Nieuw en tweedehands. Of je nou particulier of zakelijk verkoopt, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het grote netwerk van Bikelife Holland!

Op Scooterdeal vind je tevens het overzicht van de scooterzaken, scooter verkooppunten en de scooter reparatiepunten bij jou in de buurt!

Wij zorgen er ook voor dat je op onze pagina het nieuws over de scooters en de informatie over de bijeenkomsten, events en beurzen kan vinden en dat je gebruik kan maken van ons forum waar je allerlei vragen en problemen met andere gebruikers an delen!

Kortom: alles voor de scooterliefhebbers!

Menu